Skab din egen Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk. OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Saft og kraft

Til de mørke fonder bliver ben og urter brunet og derefter kogt i 2-12 timer alt efter variant.  Derefter får smagen lov at sætte sig i 4 timer før den koges ca. 85% ind over 2 timer. Her udvikles smagen ved den langsomme indkogning under tryk, hvilket sikrer et ensartet produkt, hver gang.

Vi konserverer produkterne ved varmebehandling uden brug af tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, så du får et rent produkt, der kan holde sig ved stuetemperatur i op til et år.

Anvendelsesmuligheder

Du skal acceptere cookies fra Youtube for at se denne video

Gør dit køkken endnu skarpere

Det er ikke fonden, der gør forskellen på et middelmådigt og et fremragende køkken. Det er måden, den bliver anvendt på. Vi bruger timerne på at koge fonden, så kan du i stedet bruge tiden på at finpudse teknikker, lege med nye variationer og raffinere dine anretninger.

Tip: OSCAR® Signature Fond kan bruges som den er, eller den kan koges helt ned til en glace uden at smagen bliver salt. Grundsmagen er uændret, men smagsintensiteten bliver større.

Kom med bag om produktionen

Produktionen af OSCAR® Signature

Vores OSCAR® Signature produkter produceres på vores fabrik i Juuka, Finland. Vores 1 liters fonder og bouilloner bærer FSC-mærket og vores bioaffald fra produktionen omdannes til biogas. 

Produktionen af OSCAR® Signature

Du skal acceptere cookies fra Youtube for at se denne video