Andesauce

Andesauce


Giver 1-1,2 liter sauce.

Ingredienser

10 personer

  • 75 g andefedt
  • 75 g mel
  • 1 l vand (alternativ OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond)
  • 100 ml sveskejuice
  • 60 ml OSCAR® Andefond koncentrat
  • 35 g OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
  • 30 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
  • 50 g andefedt
  • varme krydderier
  • salt og peber 

Fremgangsmåde

  1. Lav en opbagning på mel og andefedt, og tilsæt langsomt vand.
  2. Kog op sammen med resten af ingredienserne på nær de 50 g andefedt som piskes i lige inden servering.
  3. Smag til med salt og peber.

Tip: Vandet kan med fordel erstattes med stegesky fra andestegen. Smag din sauce til med Vadouvan for en spicy andesauce, eller prøv med Amarena kirsebær for en mere klassisk sødlig sauce. 

Du skal acceptere cookies fra Youtube for at se denne video

Anvendelsesmuligheder med OSCAR® Signature

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Jul med OSCAR®

Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.