Andesauce
Ingredienser
10 personer
- 75 g andefedt
- 75 g mel
- 1 l vand (alternativ OSCAR® Signature Stegt Kyllingefond)
- 100 ml sveskejuice
- 60 ml OSCAR® Andefond koncentrat
- 35 g OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
- 30 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 50 g andefedt
- varme krydderier
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Lav en opbagning på mel og andefedt, og tilsæt langsomt vand.
- Kog op sammen med resten af ingredienserne på nær de 50 g andefedt som piskes i lige inden servering.
- Smag til med salt og peber.
Tip: Vandet kan med fordel erstattes med stegesky fra andestegen. Smag din sauce til med Vadouvan for en spicy andesauce, eller prøv med Amarena kirsebær for en mere klassisk sødlig sauce.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
Jul med OSCAR®
Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.
Inspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.