Appelsin- og karamelglaseret savoykål
Ingredienser
10 personer
- 1 stk savoykål
- 100 g sukker
- 2 dl appelsinjuice
- 2 dl fløde
- 30 ml OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi
Fremgangsmåde
- Vask kålbladende grundigt og fjern stokken fra de store blade.
- Skær herefter kålen i grove stykker.
- Blancher kålen i let saltet vand, køl ned i isvand, og dræn efterfølgende.
- Karamelliser sukker i en tykbundet gryde og tilsæt appelsinsaften lidt ad gangen. Rør indtil karamellen er glat.
- I en anden gryde reduceres fløden halvt ind og smages til med appelsinkaramellen og OSCAR® Vegansk Kyllingesmag krydderi.
- Vend den drænede kål i karamelflødesaucen, smag til med salt og peber og server til f.eks. juleskinke.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
Jul med OSCAR®
Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.