Aromatisk skaldyrsbisque med paprika og ravioli
Ingredienser
10 personer
- 400 g OSCAR® Signature Skaldyrsfond
- 500 g OSCAR® Paprika Sauce
- 30 g OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat
- 50 g smør
- 150 g cremefraiche 38%
- citronsaft
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Bland OSCAR® Signature Skaldyrsfond og OSCAR® Paprika Sauce i en gryde. Varm op og lad det simre ved svag varme i 10 minutter.
- Når suppen har simret, tilsættes OSCAR® Asiatisk Fond, kolde smørtern og creme fraiche. Blend til det tykner.
- Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
- Hvis du ønsker at give din bisque ekstra koncentreret skaldyrssmag, tilsæt 40 g OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat.
Tip: Brug for eksempel suppen som base til en cremet muslingesuppe. Pocher stykker af fisk i suppen ved lav varme, og tilsæt dampede grøntsager.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
OSCAR® Saucer - klar til brug
Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.
Inspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.
Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.