Aromatisk skaldyrsbisque...

Aromatisk skaldyrsbisque med paprika og ravioli


Opskriften kombinerer OSCAR® Paprika Sauce med vores OSCAR® Signature Skaldyrsfond og OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat. Server for eksempel med fyldte raviolier eller friskbagt brød.

Ingredienser

10 personer

  • 400 g OSCAR® Signature Skaldyrsfond 
  • 500 g OSCAR® Paprika Sauce
  • 30 g OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat 
  • 50 g smør
  • 150 g cremefraiche 38% 
  • citronsaft
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Bland OSCAR® Signature Skaldyrsfond og OSCAR® Paprika Sauce i en gryde. Varm op og lad det simre ved svag varme i 10 minutter.
  2. Når suppen har simret, tilsættes OSCAR® Asiatisk Fond, kolde smørtern og creme fraiche. Blend til det tykner.
  3. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
  4. Hvis du ønsker at give din bisque ekstra koncentreret skaldyrssmag, tilsæt 40 g OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat.

Tip: Brug for eksempel suppen som base til en cremet muslingesuppe. Pocher stykker af fisk i suppen ved lav varme, og tilsæt dampede grøntsager.

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

OSCAR® Saucer - klar til brug

Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.