Asiatisk muslingesuppe på...

Asiatisk muslingesuppe på kokosmælk


Ingredienser

10 personer

  • 500 g blandet knivmuslinger/venus muslinger
  • 10 g ingefær i skiver
  • 2 stk chili i skiver
  • 1 fed hvidløg i skiver
  • 2 stk rødløg
  • 2 stk pak choi
  • 8 dl kokosmælk
  • 4 dl vand
  • 50 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
  • 1/2 bdt frisk koriander 

Fremgangsmåde

  1. Muslinger skylles og renses - kasser evt. dårlige muslinger.
  2. Varm en gryde op og sauter muslingerne sammen med grøntsagerne.
  3. Efter 1 min. tilsættes vand, kokosmælk og OSCAR® Muslingefond koncentrat.
  4. Lad suppen simre videre til muslingerne har åbnet sig (4-5 min.).

Tip: Du kan med fordel smage suppen til med OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat. 

Relaterede produkter