Bagt selleri med brunet smør
Ingredienser
10 personer
- 1,4 kg selleri (ca. 2 stk)
- 400 g salt
- 400 g timian
Brunet smørsauce:
- 100 g brunet smør
- 50 ml vand
- 40 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 25 g OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta
Svampebouillon:
- 4 dl OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk
- 20 ml OSCAR® Svampefond koncentrat
Pynt:
- 5 g hyldeblomst
- 15 g urter
- 10 g oxalis
- 10 g karse
Fremgangsmåde
- Salt og timian drysses i en gastrobakke. Vask selleriene og placer dem i salten.
- Bag selleriene ved 160°C i 4 timer, indtil de er helt møre.
- Smelt det brunede smør, tilsæt vand og smag til med OSCAR® Stegt Smag krydderi og OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta.
- Hæld OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk i en gryde, bring i kog, og smag til med OSCAR® Svampefond koncentrat.
- Skær toppen af sellerien og skrab den bagte selleri ud på en tallerken.
- Pynt sellerien og tilsæt lidt brunet smørsauce.
- Før servering hældes svampebouillonen ud over sellerien.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.