Bagt sild

Bagt sild


Rå, let saltet, bagt sild med tomat, OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat og dild.

Ingredienser

10 personer

  • 20 stk rå sildefileter, uden ben (evt. frosne)
  • 400 g flåede tomater
  • 40 ml OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat
  • 1 dl vand
  • 1 tsk knust fennikelfrø
  • frisk dild 

Fremgangsmåde

  1. Salt sildefileterne let og lad dem trække et par timer.
  2. Rul dem derefter tæt rundt, og stik en tandstik igennem.
  3. Vend flåede tomater, vand, fennikelfrø og OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat sammen.
  4. Fordel fileterne i et smurt ildfast fad, og hæld tomatsaucen over.
  5. Bag sildene under låg/afdækning ved 180 °C i ca. 20 min.
  6. Server enten direkte varm fra ovnen, eller server som kold anretning når afkølet. Før servering pyntes med frisk dild. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Jul med OSCAR®

Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.