Bagt sild
Ingredienser
10 personer
- 20 stk rå sildefileter, uden ben (evt. frosne)
- 400 g flåede tomater
- 40 ml OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat
- 1 dl vand
- 1 tsk knust fennikelfrø
- frisk dild
Fremgangsmåde
- Salt sildefileterne let og lad dem trække et par timer.
- Rul dem derefter tæt rundt, og stik en tandstik igennem.
- Vend flåede tomater, vand, fennikelfrø og OSCAR® Jomfruhummerfond koncentrat sammen.
- Fordel fileterne i et smurt ildfast fad, og hæld tomatsaucen over.
- Bag sildene under låg/afdækning ved 180 °C i ca. 20 min.
- Server enten direkte varm fra ovnen, eller server som kold anretning når afkølet. Før servering pyntes med frisk dild.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
Jul med OSCAR®
Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.