Baskisk røget kylling med oliven og hvidløg
Ingredienser
10 personer
- 1,25 kg kyllingefilet
- 20 g Piment d' espelette
- olie
- 30 stk grønne oliven
- 30 fed syltede hvidløg
- 600 g OSCAR® Paprika Sauce
- 25 g OSCAR® Røget Smag krydderi
Fremgangsmåde
- Vend kyllingestykkerne i piment d'espelette og steges dem i lidt olie indtil de får en god farve. Tag kyllingestykkerne af panden, og i samme pande sauteres nu de grønne oliven og syltede hvidløg i et par minutter.
- Tilsæt nu OSCAR® Paprika Sauce, OSCAR® Røget Smag krydderi og lad saucen simre i et par minutter.
- Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad det hele varme godt op sammen.
Tip: Retten kan garneres med hakkede urter, brødcroutoner og lidt ekstra røget paprika.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Saucer - klar til brug
Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.