Baskisk røget kylling med...

Baskisk røget kylling med oliven og hvidløg


Oplev det baskiske køkken med denne smagfulde ret med røget kylling, der får et ekstra pift med OSCAR® Paprika Sauce. Kombinationen af kylling, grønne oliven, syltede hvidløg og OSCAR® Røget Smag krydderi skaber en kompleks og velsmagende ret. Server den med polenta, stegte gnocchi eller kogte ris.

Ingredienser

10 personer

  • 1,25 kg kyllingefilet
  • 20 g Piment d' espelette
  • olie
  • 30 stk grønne oliven 
  • 30 fed syltede hvidløg
  • 600 g OSCAR® Paprika Sauce
  • 25 g OSCAR® Røget Smag krydderi

Fremgangsmåde

  1. Vend kyllingestykkerne i piment d'espelette og steges dem i lidt olie indtil de får en god farve. Tag kyllingestykkerne af panden, og i samme pande sauteres nu de grønne oliven og syltede hvidløg i et par minutter.
  2. Tilsæt nu OSCAR® Paprika Sauce, OSCAR® Røget Smag krydderi og lad saucen simre i et par minutter.
  3. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad det hele varme godt op sammen.

Tip: Retten kan garneres med hakkede urter, brødcroutoner og lidt ekstra røget paprika.

Inspiration

OSCAR® Saucer - klar til brug

Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.