Beef Ribs

Beef Ribs


Ingredienser

10 personer

Ribs:

  • 2 kg oksetværreb
  • 1 dl OSCAR® Signature Demi Glace
  • 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta

Glace:

  • 75 g honning
  • 1 dl æbleeddike
  • 5 dl OSCAR® Signature Demi Glace
  • 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta 

Fremgangsmåde

  1. Skær ribs ud mellem hvert ben, og skær overskydende fedt af. Bag dem 20 min. i ovnen ved 250°C.
  2. Rør OSCAR® Signature Demi Glace og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta sammen og pensel dine ribs inden de vakuumeres og tilberedes sous vide ved 83°C i 12 timer.
  3. Karamelliser honningen, tilsæt æbleeddike og kog op. Tilsæt derefter OSCAR® Signature Demi Glace og reducer til den ønskede konsistens.
  4. Lige inden servering pensles beef short ribs med glacen og drysses med hakket purløg, purløgsblomst og havsalt. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.