Beef Ribs
Ingredienser
10 personer
Ribs:
- 2 kg oksetværreb
- 1 dl OSCAR® Signature Demi Glace
- 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
Glace:
- 75 g honning
- 1 dl æbleeddike
- 5 dl OSCAR® Signature Demi Glace
- 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
Fremgangsmåde
- Skær ribs ud mellem hvert ben, og skær overskydende fedt af. Bag dem 20 min. i ovnen ved 250°C.
- Rør OSCAR® Signature Demi Glace og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta sammen og pensel dine ribs inden de vakuumeres og tilberedes sous vide ved 83°C i 12 timer.
- Karamelliser honningen, tilsæt æbleeddike og kog op. Tilsæt derefter OSCAR® Signature Demi Glace og reducer til den ønskede konsistens.
- Lige inden servering pensles beef short ribs med glacen og drysses med hakket purløg, purløgsblomst og havsalt.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.