Beurre blanc m. rogn og purløg

Beurre blanc m. rogn og purløg


Serveringsforslag: Hvide asparges, beurre blanc, purløg og ørredrogn.

Ingredienser

10 personer

  • 45 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion 
  • 75 g vand
  • 450 g smør, koldt i tern
  • purløg, snittet
  • ørredrogn

Fremgangsmåde

  1. Bring vand og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion i kog, og sænk derefter varmen.
  2. Tilsæt ved svag varme et par smørtern ad gangen under konstant omrøring i gryden.
  3. Mæt saucen med snittet purløg og rogn.

Tip: Saucer som denne kan med fordels samles med en stavblender i en gryde. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.