Beurre blanc m. rogn og purløg
Ingredienser
10 personer
- 45 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 75 g vand
- 450 g smør, koldt i tern
- purløg, snittet
- ørredrogn
Fremgangsmåde
- Bring vand og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion i kog, og sænk derefter varmen.
- Tilsæt ved svag varme et par smørtern ad gangen under konstant omrøring i gryden.
- Mæt saucen med snittet purløg og rogn.
Tip: Saucer som denne kan med fordels samles med en stavblender i en gryde.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.