Blanquette med kalvefond
Ingredienser
10 personer
- 400 g vand
- 50 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta
- 100 g creme fraiche 38%
- 3 æg, hele
- 20 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 225 g smør, smeltet
Fremgangsmåde
- Bring vand og OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta i kog, indtil glacen er opløst.
- Pisk æg, creme fraiche og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion sammen i en gryde ved middelvarme, indtil massen skummer og tykner let. Pisk derefter den kogende kalvefond i.
- Pisk det varme smeltede smør i, og smag til med salt.
Tip: Saucen passer godt til både lyst kød og fisk.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium nyheder
Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.
Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.