Blanquette med kalvefond

Blanquette med kalvefond


Serveringsforslag: Kammusling med blanquette, trøffel og frisk kørvel.

Ingredienser

10 personer

  • 400 g vand 
  • 50 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta
  • 100 g creme fraiche 38%
  • 3 æg, hele
  • 20 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 225 g smør, smeltet

Fremgangsmåde

  1. Bring vand og OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta i kog, indtil glacen er opløst.
  2. Pisk æg, creme fraiche og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion sammen i en gryde ved middelvarme, indtil massen skummer og tykner let. Pisk derefter den kogende kalvefond i.
  3. Pisk det varme smeltede smør i, og smag til med salt.

Tip: Saucen passer godt til både lyst kød og fisk.

Inspiration

OSCAR® Premium nyheder

Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.