Bøf Lindström

Bøf Lindström


Denne svenske klassiske ret består af en saftig hakkebøf lavet på oksekød, blandet med forårsløg, syltede rødbede og kapers. Oksekødet røres med OSCAR® Oksefond koncentrat Økologisk, for at give retten ekstra smag og dybde. Server den for dine gæster i kantinen, på restauranten eller i bistroen sammen med brasede kartofler, syltede rødbeder, kapers og en frisk grøn salat.

Ingredienser

10 personer

  • 1,5 kg hakket oksekød
  • 80 ml OSCAR® Oksefond koncentrat Økologisk
  • 2 bdt forårsløg, finthakket
  • 300 g syltede rødbeder, finthakket
  • 100 g små kapers
  • 4 stk æg
  • salt og peber
  • smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Oksekød røres med OSCAR® Oksefond koncentrat Økologisk i et par minutter.
  2. Tilsæt forårsløg, syltede rødbeder samt kapers, og rør godt sammen.
  3. Tilsæt æg, og smag til med salt og peber.
  4. Form bøffer, og steg på panden i smør.

Du skal acceptere cookies fra Youtube for at se denne video

Bøf Lindström med OSCAR® Oksefond koncentrat Økologisk

Inspiration

OSCAR® Økologisk sortiment

Vi har økologiske varianter af både OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat og OSCAR® bouillon granulat. Her på siden finder du mere information om de økologiske varianter, indenfor hver enkel produktgruppe.