Brændt porrejus (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 4 stk brændt porre (det hvide)
- 1 stk brændt hvidløg
- 1 l OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk
- ¼ bdt timian
- 1 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta
- hybenroseeddike
Fremgangsmåde
- Brænd porre og hvidløg sorte og lad dem simre en times tid sammen med OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk.
- Tilsæt OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta, og lad saucen hvile, gerne natten over.
- Sigt og smag til med hybenroseeddike.
- Spædes op med brændt porreolie inden servering.
- Kan evt. jævnes efter smag og behag.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
Inspiration
Vegansk og vegetarisk
Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.