Brændt porrejus (vegansk)

Brændt porrejus (vegansk)


Anvendelse: En intens jus med dyb umami til f.eks. brændte løg, porre eller rodfrugter. Serveringsforslag: Stegte forårsløg, syltede hybenroser, syltede og brændte løgringe, porreblomster, fermenteret hvidløgsemulsion og skovsyre.

Ingredienser

10 personer

  • 4 stk brændt porre (det hvide)
  • 1 stk brændt hvidløg
  • 1 l OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk
  • ¼ bdt timian
  • 1 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta
  • hybenroseeddike 

Fremgangsmåde

  1. Brænd porre og hvidløg sorte og lad dem simre en times tid sammen med OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk.
  2. Tilsæt OSCAR® Premium Fermenteret Hvidløg Pasta, og lad saucen hvile, gerne natten over.
  3. Sigt og smag til med hybenroseeddike.
  4. Spædes op med brændt porreolie inden servering.
  5. Kan evt. jævnes efter smag og behag. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.