Bygotto med forårsløg,...

Bygotto med forårsløg, asparges og purløg


Ingredienser

10 personer

  • 100 g finthakkede skalotteløg
  • 200 g forårsløg eller prøv med forårssvampe såsom østershatte
  • olivenolie
  • smør
  • 450 g forkogt perlebyg
  • 1 l vand
  • 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 200 g parmesan eller lignende fast, hård ost
  • 100 g mascarpone eller cremefraiche
  • 60 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
  • 1 bdt grønne asparges
  • 1 bdt purløg 

Fremgangsmåde

  1. Skalotte- og forårsløg sauteres i lige dele olivenolien og smør, tilsæt derefter perlebyg og sauter dem med, så de får glans.
  2. Tilsæt vand og kog til de er al dente.
  3. Tilsæt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og rør parmesan i.
  4. Smag derefter til med mascarpone og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
  5. Lad bygottoen hvile et par minutter, så den sætter sig lidt.
  6. Lige inden servering vendes blancheret, snittet asparges samt frisk purløg i. Server med purløgsolie. 

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.