Bygotto med forårsløg, asparges og purløg
Ingredienser
10 personer
- 100 g finthakkede skalotteløg
- 200 g forårsløg eller prøv med forårssvampe såsom østershatte
- olivenolie
- smør
- 450 g forkogt perlebyg
- 1 l vand
- 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 200 g parmesan eller lignende fast, hård ost
- 100 g mascarpone eller cremefraiche
- 60 g OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
- 1 bdt grønne asparges
- 1 bdt purløg
Fremgangsmåde
- Skalotte- og forårsløg sauteres i lige dele olivenolien og smør, tilsæt derefter perlebyg og sauter dem med, så de får glans.
- Tilsæt vand og kog til de er al dente.
- Tilsæt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og rør parmesan i.
- Smag derefter til med mascarpone og OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
- Lad bygottoen hvile et par minutter, så den sætter sig lidt.
- Lige inden servering vendes blancheret, snittet asparges samt frisk purløg i. Server med purløgsolie.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.