Ceviche

Ceviche


Serveringsforslag: Server cevichen i en taco med saltet agurk, forårsløg, koriander og en emulsion tilsmagt med OSCAR® Premium Citron Pasta.

Ingredienser

10 personer

  • 1 kg filet af hvid fisk uden ben og skind, f.eks. kuller

Rimning:

  • 20 g OSCAR® Fiskefond koncentrat (svarende til 2 %)
  • 20 g sukker (svarende til 2 %)
  • 10 g salt (svarende til 1 %)

Ceviche citruslage:

  • 200 g frisk limejuice
  • 40 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • stilke fra koriander
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 stk chili 

Fremgangsmåde

  1. Fordel fisken jævnt i en gastrobakke og smør den med OSCAR® Fiskefond koncentrat.
  2. Drys derefter med salt og sukker og lad det rimme i min. 4 timer, inden fisken fryses i min. 12 timer.
  3. Skær fisken i skiver af ca. ½-1 cm. Bland OSCAR® Premium Citron Pasta sammen med friskpresset limejuice, hakket korianderstilke og finthakket chili samt forårsløg.
  4. Hæld det over fisken en time før servering. Lad det stå og trække, så fisken langsomt tilberedes. 

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.