Ceviche
Ingredienser
10 personer
- 1 kg filet af hvid fisk uden ben og skind, f.eks. kuller
Rimning:
- 20 g OSCAR® Fiskefond koncentrat (svarende til 2 %)
- 20 g sukker (svarende til 2 %)
- 10 g salt (svarende til 1 %)
Ceviche citruslage:
- 200 g frisk limejuice
- 40 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- stilke fra koriander
- 1 bdt forårsløg
- 2 stk chili
Fremgangsmåde
- Fordel fisken jævnt i en gastrobakke og smør den med OSCAR® Fiskefond koncentrat.
- Drys derefter med salt og sukker og lad det rimme i min. 4 timer, inden fisken fryses i min. 12 timer.
- Skær fisken i skiver af ca. ½-1 cm. Bland OSCAR® Premium Citron Pasta sammen med friskpresset limejuice, hakket korianderstilke og finthakket chili samt forårsløg.
- Hæld det over fisken en time før servering. Lad det stå og trække, så fisken langsomt tilberedes.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.