Chashu gris
Ingredienser
10 personer
- 1 kg grisebryst uden svær og ben
- 1 dl sojasauce, lavsalt
- 4 dl OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
- 50 g sukker
- evt. 1 dl sake
- evt. sort sesam til drys
Fremgangsmåde
- Brun grisebrystet af på alle sider i en tykbundet gryde.
- Tilsæt sojasauce, OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, sukker og evt. sake. Har du overskydende ender af urter såsom forårsløg eller gulerødder, så tilsæt dem gerne som ekstra smagsgiver.
- Lad kødet braisere ved svag varme under låg i ca. 1 time, til grisebrystet er helt mørt.
- Skær i skiver og grill skiverne, evt. på en yakitori grill ved hård varme.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.