Chashu gris

Chashu gris


Soyabraiseret og grillet svinebryst, der kan bruges som tilbehør til din ramen.

Ingredienser

10 personer

  • 1 kg grisebryst uden svær og ben
  • 1 dl sojasauce, lavsalt
  • 4 dl OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
  • 50 g sukker
  • evt. 1 dl sake
  • evt. sort sesam til drys 

Fremgangsmåde

  1. Brun grisebrystet af på alle sider i en tykbundet gryde.
  2. Tilsæt sojasauce, OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, sukker og evt. sake. Har du overskydende ender af urter såsom forårsløg eller gulerødder, så tilsæt dem gerne som ekstra smagsgiver.
  3. Lad kødet braisere ved svag varme under låg i ca. 1 time, til grisebrystet er helt mørt.
  4. Skær i skiver og grill skiverne, evt. på en yakitori grill ved hård varme. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.