Chowdersuppe
Ingredienser
10 personer
- 140 g majs
- olie
- 600 g piskefløde 38%
- 400 g vand
- 80 g OSCAR® Premium Fiskefumet Pasta
- 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 30 g OSCAR® Muslingefond koncentrat
- citronsaft
Fremgangsmåde
- Majs kommes i en gryde og sauteres let i lidt olie, uden at få farve.
- Herefter tilsættes piskefløde, vand, OSCAR® Premium Fiskefumet Pasta samt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion.
- Suppen simrer i 10 minutter ved svag varme, og blendes herefter.
- Smag suppen til med OSCAR® Muslingefond koncentrat og citronsaft.
Tip: Opskriften kan med fordel tilsættes ost og bruges til at gratinere i ovnen.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium nyheder
Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.