Chowdersuppe

Chowdersuppe


Serveringsforslag: Server med stegte kammuslinger og grøn ærtecreme.

Ingredienser

10 personer

  • 140 g majs 
  • olie
  • 600 g piskefløde 38%
  • 400 g vand
  • 80 g OSCAR® Premium Fiskefumet Pasta 
  • 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion 
  • 30 g OSCAR® Muslingefond koncentrat 
  • citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Majs kommes i en gryde og sauteres let i lidt olie, uden at få farve.
  2. Herefter tilsættes piskefløde, vand, OSCAR® Premium Fiskefumet Pasta samt OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion.
  3. Suppen simrer i 10 minutter ved svag varme, og blendes herefter.
  4. Smag suppen til med OSCAR® Muslingefond koncentrat og citronsaft.

Tip: Opskriften kan med fordel tilsættes ost og bruges til at gratinere i ovnen.

Inspiration

OSCAR® Premium nyheder

Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.