Citrontærte med marengs
Ingredienser
10 personer
Tærtebase:
- 1 stk forbagt tærtebund
- 400 g kondenseret mælk
- 45 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 50 ml vand
Marengs til top og flager:
- 100 g pasteuriseret æggehvider
- 150 g flormelis
- 25 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 20 g vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Bland kondenseret mælk og OSCAR® Premium Citron Pasta og vand i en skål og pisk ved høj hastighed i 5-10 min.
- Hæld citroncremen i mørdejstærten og sæt kagen i køleskabet.
- Pisk æggehvider og flormelis til en blød marengs. Tilføj OSCAR® Premium Citron Pasta og vaniljesukker.
- Smør 2/3 marengsen ud på non-stick papir og dehydrer ved 75°C i 6-12 timer. Du kan også bruge en almindelig ovn.
- Resten af massen fyldes på sprøjtepose, sprøjtes på tærten og brændes med en brænder.
- Anret kagen og pynt med marengsflagerne.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.