Citrontærte med marengs

Citrontærte med marengs


Ingredienser

10 personer

Tærtebase:

  • 1 stk forbagt tærtebund
  • 400 g kondenseret mælk
  • 45 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 50 ml vand

Marengs til top og flager:

  • 100 g pasteuriseret æggehvider
  • 150 g flormelis
  • 25 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 20 g vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Bland kondenseret mælk og OSCAR® Premium Citron Pasta og vand i en skål og pisk ved høj hastighed i 5-10 min.
  2. Hæld citroncremen i mørdejstærten og sæt kagen i køleskabet.
  3. Pisk æggehvider og flormelis til en blød marengs. Tilføj OSCAR® Premium Citron Pasta og vaniljesukker.
  4. Smør 2/3 marengsen ud på non-stick papir og dehydrer ved 75°C i 6-12 timer. Du kan også bruge en almindelig ovn.
  5. Resten af massen fyldes på sprøjtepose, sprøjtes på tærten og brændes med en brænder.
  6. Anret kagen og pynt med marengsflagerne.

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.