Clam Chowder

Clam Chowder


Ingredienser

10 personer

  • 200 g muslingekød (ca. 1 kg muslingeskaller)
  • 50 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
  • 30 ml OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 50 g røget bacon
  • 125 g løg
  • 175 g faste kartofler
  • 125 g selleri
  • 125 g gulerod
  • 1/2 stk fennikel
  • 1,5 I vand
  • 5 dl fløde
  • OSCAR® Jævner 

Fremgangsmåde

  1. Det hele skæres i passende tern. Sauter først bacon til det er sprødt, derefter tilsæt løg, fennikel, selleri, gulerod og kartofler.
  2. Tilsæt 1,5 l vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion samt OSCAR® Muslingefond koncentrat og lad det simre til kartoflerne er møre.
  3. Du kan enten vælge at blende suppen for en mere cremet purésuppe, eller holde den som den er for at bevare lidt tekstur i suppen, evt. med jævning.
  4. Når suppen er pureret eller jævnet, legeres med fløde.
  5. Lige inden servering tilsættes enten muslinger fra frost eller dampede, friske muslinger. Smag evt. til med yderligere OSCAR® Muslingefond koncentrat.
  6. Serveres originalt i udhulet brød og med friske urter.