Clam Chowder
Ingredienser
10 personer
- 200 g muslingekød (ca. 1 kg muslingeskaller)
- 50 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
- 30 ml OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 50 g røget bacon
- 125 g løg
- 175 g faste kartofler
- 125 g selleri
- 125 g gulerod
- 1/2 stk fennikel
- 1,5 I vand
- 5 dl fløde
- OSCAR® Jævner
Fremgangsmåde
- Det hele skæres i passende tern. Sauter først bacon til det er sprødt, derefter tilsæt løg, fennikel, selleri, gulerod og kartofler.
- Tilsæt 1,5 l vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion samt OSCAR® Muslingefond koncentrat og lad det simre til kartoflerne er møre.
- Du kan enten vælge at blende suppen for en mere cremet purésuppe, eller holde den som den er for at bevare lidt tekstur i suppen, evt. med jævning.
- Når suppen er pureret eller jævnet, legeres med fløde.
- Lige inden servering tilsættes enten muslinger fra frost eller dampede, friske muslinger. Smag evt. til med yderligere OSCAR® Muslingefond koncentrat.
- Serveres originalt i udhulet brød og med friske urter.