Cremesauce (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 1 l OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
- 40 g peanutbutter
- 60 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 80 g kokosolie el. kakaosmør
- 4 spsk gærflager
- 2 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- OSCAR® Jævner modificeret stivelse
Fremgangsmåde
- Blend OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, peanutbutter og OSCAR® Stegt Smag krydderi sammen, kog op og monter med kokosolie, gærflager og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta.
- Jævn efter ønske.
- Saucen kan evt. skummes op med lecitin.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
Inspiration
Vegansk og vegetarisk
Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.