Cremesauce (vegansk)

Cremesauce (vegansk)


Anvendelse: Hvor du normalt ville bruge en fløde/ostebaseret sauce, f.eks. i pastaretter eller til blomkål. Serveringsforslag: Grillet spidskål, ramsløgskapers, BBQ på OSCAR® Røget Smag krydderi, løgblomster og bronzefennikel.

Ingredienser

10 personer

  • 1 l OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
  • 40 g peanutbutter
  • 60 g OSCAR® Stegt Smag krydderi
  • 80 g kokosolie el. kakaosmør
  • 4 spsk gærflager
  • 2 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
  • OSCAR® Jævner modificeret stivelse 

Fremgangsmåde

  1. Blend OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace, peanutbutter og OSCAR® Stegt Smag krydderi sammen, kog op og monter med kokosolie, gærflager og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta.
  2. Jævn efter ønske.
  3. Saucen kan evt. skummes op med lecitin. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.