Cremet polenta

Cremet polenta


Server med frisk burrata, bagte tomater og frisk basilikum.

Ingredienser

10 personer

  • 60 ml OSCAR® Grønsagsbouillon granulat Økologisk
  • 1,8 l vand
  • 400 g polenta
  • 5 dl mælk
  • 1 dl olivenolie
  • 1 stk citron, skallen heraf 
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog vand og OSCAR® Grønsagsbouillon granulat Økologisk op.
  2. Tilsæt polenta og kog igennem i 2-3 min.
  3. Tilsæt mælk og olivenolie, og rør rundt.
  4. Smag til med revet citronskal, salt og peber.
  5. Lad grøden hvile et par minutter inden servering, så den sætter sig lidt.

Du skal acceptere cookies fra Youtube for at se denne video

Cremet polenta med OSCAR® Grønsagsbouillon granulat Økologisk

Inspiration

OSCAR® Økologisk sortiment

Vi har økologiske varianter af både OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat og OSCAR® bouillon granulat. Her på siden finder du mere information om de økologiske varianter, indenfor hver enkel produktgruppe.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.