Cremet polenta
Ingredienser
10 personer
- 60 ml OSCAR® Grønsagsbouillon granulat Økologisk
- 1,8 l vand
- 400 g polenta
- 5 dl mælk
- 1 dl olivenolie
- 1 stk citron, skallen heraf
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog vand og OSCAR® Grønsagsbouillon granulat Økologisk op.
- Tilsæt polenta og kog igennem i 2-3 min.
- Tilsæt mælk og olivenolie, og rør rundt.
- Smag til med revet citronskal, salt og peber.
- Lad grøden hvile et par minutter inden servering, så den sætter sig lidt.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Økologisk sortiment
Vi har økologiske varianter af både OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat og OSCAR® bouillon granulat. Her på siden finder du mere information om de økologiske varianter, indenfor hver enkel produktgruppe.
Inspiration
Vegansk og vegetarisk
Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.