Cremet sild

Cremet sild


Sild anrettet med creme fraiche og urter, smagt til med OSCAR® Premium Citron Pasta og OSCAR® Muslingefond koncentrat.

Ingredienser

10 personer

  • 20 stk marineret hvide sildefileter, skåret i bidder
  • 1 stk fennikel, i crudite
  • 200 g creme fraiche
  • 20 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
  • 10 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • ¼ bdt finthakket purløg 

Fremgangsmåde

  1. Vend alle ingredienser sammen, og smag evt. til med yderligere fond koncentrat, salt og peber. 

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Jul med OSCAR®

Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.