Dorade med citronsmør og saltede kapers
Ingredienser
10 personer
- 10 stk dorade á ca. 350 g
- 40 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 20 ml olivenolie
Garniture:
- 40 g saltede kapers
- solsikkeolie til fritering
Citronsmør:
- 150 g brunet smør
- 40 g kapers
- 40 g skalotteløg
- 20 g persille
- 25 g OSCAR® Premium Citron Pasta
Fremgangsmåde
- Klargør doraderne og gnid dem med OSCAR® Premium Citron Pasta efterfulgt af olivenolie.
- Grill fisken i 10-15 minutter, afhængigt af størrelse.
- Udblød de saltede kapers i vand og tør dem efterfølgende. Friter dem I olie indtil de åbner sig som en blomst.
- Smelt det brunede smør med kapers, skalotteløg, persille og OSCAR® Premium Citron Pasta.
- Server fisken dækket med citronsmør og de friterede kapers som pynt på toppen.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.