Dorade med citronsmør og...

Dorade med citronsmør og saltede kapers


Ingredienser

10 personer

  • 10 stk dorade á ca. 350 g
  • 40 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 20 ml olivenolie

Garniture:

  • 40 g saltede kapers
  • solsikkeolie til fritering

Citronsmør:

  • 150 g brunet smør
  • 40 g kapers
  • 40 g skalotteløg
  • 20 g persille
  • 25 g OSCAR® Premium Citron Pasta 

Fremgangsmåde

  1. Klargør doraderne og gnid dem med OSCAR® Premium Citron Pasta efterfulgt af olivenolie.
  2. Grill fisken i 10-15 minutter, afhængigt af størrelse.
  3. Udblød de saltede kapers i vand og tør dem efterfølgende. Friter dem I olie indtil de åbner sig som en blomst.
  4. Smelt det brunede smør med kapers, skalotteløg, persille og OSCAR® Premium Citron Pasta.
  5. Server fisken dækket med citronsmør og de friterede kapers som pynt på toppen. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.