Dyrekølle
Ingredienser
10 personer
- 2 stk. dyrekølle, ca 1.7 kg pr. stk.
- 50 g olie
- 200 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta
Fremgangsmåde
- De afpudsede køller smøres ind i olie og brunes af.
- OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta smøres på de stadig lune køller.
- Begge køller pakkes ind i folie og sættes i forvarmet ovn på 150°C i omtrent 90 minutter.
- Når de har nået en kernetemperatur på 62°C, tages de ud af ovnen og hviler i 15 minutter.
Tip: Lad altid kød trække efter tilberedning. Kødet vil i hvileperioden fortsætte med at stige i temperatur. Større kødstykker, som eksempelvis en hel kølle, kan stige op til 10 grader efter den direkte tilberedning.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium nyheder
Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.