Fish and chips
Ingredienser
10 personer
- 10 stk kullerfilet uden skind og ben
- OSCAR® Røget Smag krydderi, til pensling
Beer batter:
- 300 g mel, selvhævende
- 2 tsk bagepulver
- 50 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 2 dl letøl
Fremgangsmåde
- Skær fisken i ønskede stykker og pensel med OSCAR® Røget Smag krydderi.
- Lad fisken trække i min. 1 time på køl. Jo længere fisken står og trækker, des mere intens bliver smagen.
- Pisk alle ingredienser sammen til beer batter.
- Vend derefter fisken i beer batter'en.
- Friter stykkerne gyldne ved 175°C i frituren.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.