Fish and chips

Fish and chips


Serveringsforslag: Server med håndskårne fritter og sauce tartare lavet på OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.

Ingredienser

10 personer

  • 10 stk kullerfilet uden skind og ben
  • OSCAR® Røget Smag krydderi, til pensling

Beer batter:

  • 300 g mel, selvhævende
  • 2 tsk bagepulver
  • 50 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
  • 2 dl letøl 

Fremgangsmåde

  1. Skær fisken i ønskede stykker og pensel med OSCAR® Røget Smag krydderi.
  2. Lad fisken trække i min. 1 time på køl. Jo længere fisken står og trækker, des mere intens bliver smagen.
  3. Pisk alle ingredienser sammen til beer batter.
  4. Vend derefter fisken i beer batter'en.
  5. Friter stykkerne gyldne ved 175°C i frituren. 

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.