Fiskesuppe

Fiskesuppe


Ingredienser

10 personer

  • 1 l fløde
  • 1 l vand
  • 100 g OSCAR® Premium Fiskefumet Pasta
  • 30 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • urtestilke (persille, dild, kørvel)
  • 2 citroner, skræl og saft
  • 100 g creme fraiche
  • 75 g smør

Fremgangsmåde

  1. Kombinér fløde, vand, OSCAR® Fiskefumet Pasta og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion i en gryde.
  2. Bring i kog og lad simre, til basen er reduceret med 10 %.
  3. Tilsæt urtestilke, citronskræl og peberkorn, og lad suppen trække ved lav varme i 10 minutter. Sigt herefter urter og citronskræl fra. 
  4. Montér suppen med creme fraiche og smør.
  5. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.

Inspiration

OSCAR® Premium nyheder

Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.