Fiskesuppe
Ingredienser
10 personer
- 1 l fløde
- 1 l vand
- 100 g OSCAR® Premium Fiskefumet Pasta
- 30 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- urtestilke (persille, dild, kørvel)
- 2 citroner, skræl og saft
- 100 g creme fraiche
- 75 g smør
Fremgangsmåde
- Kombinér fløde, vand, OSCAR® Fiskefumet Pasta og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion i en gryde.
- Bring i kog og lad simre, til basen er reduceret med 10 %.
- Tilsæt urtestilke, citronskræl og peberkorn, og lad suppen trække ved lav varme i 10 minutter. Sigt herefter urter og citronskræl fra.
- Montér suppen med creme fraiche og smør.
- Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium nyheder
Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.