Glaseret rødkål
Ingredienser
10 personer
- 1 kg frisk rødkål, snittet
- 2 stk madæble i tern
- 200 g ribsgele
- 80 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 100 g sukker
- 2 dl lagereddike
- kanel, stjerneanis, nelliker
Fremgangsmåde
- Skær rødkålen i tynde strimler og kog den op i koldt vand.
- Hæld vandet fra og tilsæt de resterende ingredienser.
- Kog rødkålen, til den er mør og smag til med salt og peber.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
Jul med OSCAR®
Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.