Glaseret rødkål

Glaseret rødkål


Denne lækre rødkålssalat passer perfekt til flæskestegen, Plante-bøffen, frikadelle sandwichen, eller f.eks. som en lækker salat på buffeten. Denne syrlig/søde syltede rødkål er med klassiske varme julekrydderier, samt frisk æble som tilfører noget frisk og sprødt. Den kan både serveres lun eller kold.

Ingredienser

10 personer

  • 1 kg frisk rødkål, snittet
  • 2 stk madæble i tern
  • 200 g ribsgele
  • 80 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
  • 100 g sukker
  • 2 dl lagereddike
  • kanel, stjerneanis, nelliker 

Fremgangsmåde

  1. Skær rødkålen i tynde strimler og kog den op i koldt vand.
  2. Hæld vandet fra og tilsæt de resterende ingredienser.
  3. Kog rødkålen, til den er mør og smag til med salt og peber. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Jul med OSCAR®

Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.