Gnocchi m. pestosauce

Gnocchi m. pestosauce


Ingredienser

10 personer

  • 150 g ramsløgspesto
  • 100 g ricotta ost 
  • 200 g OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk
  • 500 g gnocchi pasta
  • parmesan, revet (til servering)

Fremgangsmåde

  1. Kog gnocchi, dræn vandet, og stil til side.
  2. Varm ramsløgspestoen i en gryde ved middel varme. Tilsæt gnocchien og OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk og lad det simre i 2-3 minutter, indtil det er jævnt blandet og varmet igennem. Her vil den grønne farve intensivere. 
  3. Tilsæt ricotta ost og tag gryden af varmen. Rør forsigtigt indtil det hele er blandet godt sammen. 
  4. Server straks med revet ost på toppen.

Tip: Du kan justere tykkelsen af saucen ved at tilsætte lidt mere bouillon, hvis den er for tyk.

Inspiration

OSCAR® Økologisk sortiment

Vi har økologiske varianter af både OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat og OSCAR® bouillon granulat. Her på siden finder du mere information om de økologiske varianter, indenfor hver enkel produktgruppe.

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.