Havtaskehale & brunet smørsauce
Ingredienser
10 personer
- 1,5 kg havtaskehale, ca. 2 stk a 800 g
- 90 g OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta
- 450 g smør
- kapers, friteret urter
- 30 g OSCAR® Premium Citron Pasta
Fremgangsmåde
- Havtaskehaler steges i lidt olie på en varm pande indtil de har fået en god farve.
- Panden tages af varmen og tilsættes OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta, hvorefter hele fisken glaseres i pastaen.
- Sæt panden i en forvarmet ovn 180°C cirka 6 minutter til fisken er varm i midten.
- Sauce: Smør brunes i en gryde og tilsættes friterede kapers, urter og OSCAR® Premium Citron Pasta.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium nyheder
Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.