Havtaskehale & brunet...

Havtaskehale & brunet smørsauce


Prøv nye smagsoplevelser med vores OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta og OSCAR® Premium Citron Pasta der bidrager med en unik kombination af smag og tekstur til havtaskehalerne i denne opskrift. Anrettet med brunet smørsauce, friterede kapers og friske urter, får du en ekstra smagfuld ret. Serveringsforslag: Server med frisk sommergrønt, og lav eventuelt fisken på grillen.

Ingredienser

10 personer

  • 1,5 kg havtaskehale, ca. 2 stk a 800 g
  • 90 g OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta 
  • 450 g smør
  • kapers, friteret urter
  • 30 g OSCAR® Premium Citron Pasta

Fremgangsmåde

  1. Havtaskehaler steges i lidt olie på en varm pande indtil de har fået en god farve.
  2. Panden tages af varmen og tilsættes OSCAR® Premium Stegt Kyllingefond Pasta, hvorefter hele fisken glaseres i pastaen.
  3. Sæt panden i en forvarmet ovn 180°C cirka 6 minutter til fisken er varm i midten.
  4. Sauce: Smør brunes i en gryde og tilsættes friterede kapers, urter og OSCAR® Premium Citron Pasta.

Inspiration

OSCAR® Premium nyheder

Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.