Jägerschnitzel
Ingredienser
10 personer
- 10 stk paneret kalve- eller skinkeschnitzler
- 200 g bacon i tern
- 500 g svampe (f.eks. markchampignon og bøgehatte)
- timian
- 2 spsk tomatpure, koncentreret
- 3 dl vand
- 50 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 60 g OSCAR® Oksebouillon granulat Økologisk
- 2 dl letmælk
- OSCAR® Jævner modificeret stivelse
- 100 g cremefraiche 38%
- salt og peber
- ½ bdt frisk purløg, finthakket
- 1 stk citron, skallen heraf
Fremgangsmåde
- Sauter bacon, tilsæt svampe, timian og tomatpure.
- Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Oksebouillon granulat Økologisk og kog op.
- Tilsæt mælk, og kog igennem.
- Jævn og tilsæt creme fraiche.
- Smag til med salt og peber, og vend med finhakket purløg og citronskal.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Økologisk sortiment
Vi har økologiske varianter af både OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat og OSCAR® bouillon granulat. Her på siden finder du mere information om de økologiske varianter, indenfor hver enkel produktgruppe.