Jägerschnitzel

Jägerschnitzel


Serveres med smørsauterede perleløg, kapers og ærter samt brasede kartofler og frisk basilikum.

Ingredienser

10 personer

  • 10 stk paneret kalve- eller skinkeschnitzler
  • 200 g bacon i tern
  • 500 g svampe (f.eks. markchampignon og bøgehatte) 
  • timian
  • 2 spsk tomatpure, koncentreret
  • 3 dl vand
  • 50 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion 
  • 60 g OSCAR® Oksebouillon granulat Økologisk 
  • 2 dl letmælk
  • OSCAR® Jævner modificeret stivelse
  • 100 g cremefraiche 38%
  • salt og peber
  • ½ bdt frisk purløg, finthakket 
  • 1 stk citron, skallen heraf

Fremgangsmåde

  1. Sauter bacon, tilsæt svampe, timian og tomatpure.
  2. Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Oksebouillon granulat Økologisk og kog op.
  3. Tilsæt mælk, og kog igennem.
  4. Jævn og tilsæt creme fraiche.
  5. Smag til med salt og peber, og vend med finhakket purløg og citronskal.

Du skal acceptere cookies fra Youtube for at se denne video

Jägerschnitzel med OSCAR® Oksebouillon granulat Økologisk

Inspiration

OSCAR® Økologisk sortiment

Vi har økologiske varianter af både OSCAR® Signature, OSCAR® Fond koncentrat og OSCAR® bouillon granulat. Her på siden finder du mere information om de økologiske varianter, indenfor hver enkel produktgruppe.