Lasagne med ratatouille og...

Lasagne med ratatouille og frisk burrata


Retten kan serveres både varm eller kold.

Ingredienser

10 personer

  • 5 stk burrataost
  • 2 friske lasagneplader (53 x 32,5 cm)
  • 500 ml hakket tomat
  • 50 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
  • 200 g grillet aubergine
  • 200 g grillet squash
  • 200 g grillet peberfrugt
  • 50 ml olivenolie
  • 30 g frisk basilikum
  • salt og peber 

Fremgangsmåde

  1. Hak den grillede aubergine, squash og peberfrugt, og sauter dem i olivenolie.
  2. Tilsæt hakket tomat og OSCAR® Stegt Smag krydderi og lad det koge i 3 min. Krydr med frisk basilikum, salt og peber, og lad det køle af.
  3. Skær de friske lasagneplader ud, og blancher dem i letsaltet vand.
  4. Saml lasagnen med lag af ratatouille og lasagneplader, og top med et lag burrataost, olivenolie og peber. 

Relaterede produkter

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.