Lasagne med ratatouille og frisk burrata
Ingredienser
10 personer
- 5 stk burrataost
- 2 friske lasagneplader (53 x 32,5 cm)
- 500 ml hakket tomat
- 50 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 200 g grillet aubergine
- 200 g grillet squash
- 200 g grillet peberfrugt
- 50 ml olivenolie
- 30 g frisk basilikum
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Hak den grillede aubergine, squash og peberfrugt, og sauter dem i olivenolie.
- Tilsæt hakket tomat og OSCAR® Stegt Smag krydderi og lad det koge i 3 min. Krydr med frisk basilikum, salt og peber, og lad det køle af.
- Skær de friske lasagneplader ud, og blancher dem i letsaltet vand.
- Saml lasagnen med lag af ratatouille og lasagneplader, og top med et lag burrataost, olivenolie og peber.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
Vegansk og vegetarisk
Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.