Marsala stroganoff sauce
Ingredienser
10 personer
- 15 g smør
- 15 g olivenolie
- 1 skalotteløg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 250 g champignon, snittet
- 200 g Marsala vin
- 1 spsk dijon sennep
- 250 g vand
- 50 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta
- 40 g OSCAR® Svampefond koncentrat
- 1,5 dl fløde
Fremgangsmåde
- Sautér skalotteløg og hvidløg i smør og olivenolie, til de er bløde.
- Tilsæt champignon og steg indtil de er gyldne.
- Hæld Marsala vinen i panden og lad det simre, indtil væsken er reduceret med halvdelen.
- Tilsæt vand, sennep, OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta, OSCAR® Svampefond koncentrat og fløde.
- Lad saucen simre, indtil den tykner let.
- Justér med salt og peber, og et skvæt frisk Marsala vin.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium nyheder
Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.