Marsala stroganoff sauce

Marsala stroganoff sauce


Ingredienser

10 personer

  • 15 g smør
  • 15 g olivenolie
  • 1 skalotteløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 250 g champignon, snittet
  • 200 g Marsala vin
  • 1 spsk dijon sennep
  • 250 g vand
  • 50 g OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta
  • 40 g OSCAR® Svampefond koncentrat
  • 1,5 dl fløde

Fremgangsmåde

  1. Sautér skalotteløg og hvidløg i smør og olivenolie, til de er bløde.
  2. Tilsæt champignon og steg indtil de er gyldne.
  3. Hæld Marsala vinen i panden og lad det simre, indtil væsken er reduceret med halvdelen.
  4. Tilsæt vand, sennep, OSCAR® Premium Mørk Kalvefond Pasta, OSCAR® Svampefond koncentrat og fløde.
  5. Lad saucen simre, indtil den tykner let.
  6. Justér med salt og peber, og et skvæt frisk Marsala vin.

Inspiration

OSCAR® Premium nyheder

Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.