Matjessilltårta
Ingredienser
10 personer
Kartoffel- og æggekage:
- 100 g kogte kartofler
- 0,4 dl hele æg
- 1 dl fløde
- 50 ml OSCAR® Grønsagsfond koncentrat
- olie til smøring af formen
Flødeostcreme:
- 100 g flødeost
- 50 g creme fraiche
- 20 ml OSCAR® Røget Smag krydderi
- peber
Pynt:
- 10 stk marineret sildebidder
- 1 stk fennikel, i crudite
- 4 stk radiser, i crudite
- ¼ bdt frisk dild
- 50 g rogn
Fremgangsmåde
- Skær kartofler i skiver.
- Pisk æg og fløde sammen. Tilsæt OSCAR® Grønsagsfond koncentrat.
- Hæld blandingen i en smurt springform (Ø26 cm) og bag i ca. 15-20 minutter ved 160 °C, indtil æggestanden har sat sig. Køl derefter af.
- Pisk creme fraiche, flødeost og OSCAR® Røget Smag krydderi sammen og smag til med peber.
- Pynt kartoffel- og æggekagen med sild, fennikel, radiser, dild og rogn. Anret med flødeostcremen.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
Jul med OSCAR®
Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.