Musling linguine

Musling linguine


Ingredienser

10 personer

  • olie til stegning
  • 50 g skalotteløg
  • ¼ fed hvidløg
  • 50 g cherrytomater
  • 1 dl vand
  • 15 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 10 g OSCAR® Muslingefond koncentrat
  • chili
  • 300 g linguine, forkogt
  • 1 dl fløde
  • 40 g muslingekød (alternativ 2-300 g. muslinger med skal)
  • 50 g frisk babyspinat
  • friske urter, f.eks. kørvel og dild 

Fremgangsmåde

  1. Hakket skalotteløg, hvidløg og halverede cherrytomater sauteres i lidt olivenolie.
  2. Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Muslingefond koncentrat.
  3. Kog op og vendt forkogt linguine heri.
  4. Tilsæt fløde.
  5. Damp muslinger og vend i sammen med frisk spinat og urter.
  6. Smag til med peber, og evt. yderligere OSCAR® Muslingefond koncentrat.