Musling linguine
Ingredienser
10 personer
- olie til stegning
- 50 g skalotteløg
- ¼ fed hvidløg
- 50 g cherrytomater
- 1 dl vand
- 15 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 10 g OSCAR® Muslingefond koncentrat
- chili
- 300 g linguine, forkogt
- 1 dl fløde
- 40 g muslingekød (alternativ 2-300 g. muslinger med skal)
- 50 g frisk babyspinat
- friske urter, f.eks. kørvel og dild
Fremgangsmåde
- Hakket skalotteløg, hvidløg og halverede cherrytomater sauteres i lidt olivenolie.
- Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Muslingefond koncentrat.
- Kog op og vendt forkogt linguine heri.
- Tilsæt fløde.
- Damp muslinger og vend i sammen med frisk spinat og urter.
- Smag til med peber, og evt. yderligere OSCAR® Muslingefond koncentrat.