Muslingecreme
Ingredienser
10 personer
Basis emulsion:
- 3 stk pasteuriserede æggehvider
- 0,5 tsk salt
- 2 spsk citronsaft
- 3 dl smagsneutral olie
- 0,5 dl vand
Muslingecreme:
- 2 dl basis emulsion
- 2 dl cremefraiche 38%
- 15 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 30 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
Fremgangsmåde
- Rør alle ingredienserne sammen og server afkølet.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.