Muslingecreme

Muslingecreme


Serveringsforslag: Friterede blåmuslinger med muslingecreme.

Ingredienser

10 personer

Basis emulsion:

  • 3 stk pasteuriserede æggehvider
  • 0,5 tsk salt
  • 2 spsk citronsaft
  • 3 dl smagsneutral olie
  • 0,5 dl vand

Muslingecreme:

  • 2 dl basis emulsion
  • 2 dl cremefraiche 38%
  • 15 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 30 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat 

Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne sammen og server afkølet. 

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.