Muslingesauce

Muslingesauce


Hvidvinsbaseret, lys cremesauce med musling. Tilsmagt med østers, fløde, citron og OSCAR® Fond koncentrater. Passer perfekt til f.eks. dampet hvid fisk. 1-1,2 liter sauce.

Ingredienser

10 personer

  • 40 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
  • 30 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 6 dl vand
  • 4 dl fløde
  • 1 stk citron, skallen heraf
  • 4 stilke dild
  • lang peber
  • evt. 4 østers 

Fremgangsmåde

  1. Kog alle ingredienser op, på nær fløde og østers, lad fonden simre for at trække smag.
  2. Sigt og tilsæt fløde.
  3. Lige inden servering blendes 4 østers (gerne med deres vand) i saucen med stavblender.
  4. Server evt. med friskhakket dild til f.eks. pocheret hvid fisk. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.