Muslingesauce
Ingredienser
10 personer
- 40 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
- 30 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 6 dl vand
- 4 dl fløde
- 1 stk citron, skallen heraf
- 4 stilke dild
- lang peber
- evt. 4 østers
Fremgangsmåde
- Kog alle ingredienser op, på nær fløde og østers, lad fonden simre for at trække smag.
- Sigt og tilsæt fløde.
- Lige inden servering blendes 4 østers (gerne med deres vand) i saucen med stavblender.
- Server evt. med friskhakket dild til f.eks. pocheret hvid fisk.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.