Pasta Vongole

Pasta Vongole


Du kan bruge alle slags muslinger. Server med bagte tomater og fermenteret hvidløg.

Ingredienser

10 personer

  • 1 kg muslinger, f.eks. venus- eller hjertemuslinger
  • 750 g pasta bucatini, forkogt (eller spaghetti)
  • 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 30 g OSCAR® Muslingefond koncentrat
  • 125 g skalotteløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2,5 dl vand
  • 2,5 dl fløde
  • olie til stegning
  • chili
  • friske urter, f.eks. kørvel og dild 

Fremgangsmåde

  1. Sauter skalotteløg og hvidløg i olie.
  2. Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Muslingefond koncentrat og bring i kog.
  3. Tilsæt muslingerne, lad dem dampe og tilsæt herefter fløden.
  4. Bland den forkogte pasta og urterne i.
  5. Smag til med peber og mere OSCAR® Muslingefond koncentrat.