Pasta Vongole
Ingredienser
10 personer
- 1 kg muslinger, f.eks. venus- eller hjertemuslinger
- 750 g pasta bucatini, forkogt (eller spaghetti)
- 40 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 30 g OSCAR® Muslingefond koncentrat
- 125 g skalotteløg, finthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2,5 dl vand
- 2,5 dl fløde
- olie til stegning
- chili
- friske urter, f.eks. kørvel og dild
Fremgangsmåde
- Sauter skalotteløg og hvidløg i olie.
- Tilsæt vand, OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og OSCAR® Muslingefond koncentrat og bring i kog.
- Tilsæt muslingerne, lad dem dampe og tilsæt herefter fløden.
- Bland den forkogte pasta og urterne i.
- Smag til med peber og mere OSCAR® Muslingefond koncentrat.