Peberfrugter töltött
Ingredienser
10 personer
- 800 g ris
- 250 g vand
- 800 g italiensk salsiccia pølse
- 60 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 40 g hvidløgspure
- 5 stk peberfrugt
- 600 g OSCAR® Paprika Sauce
Fremgangsmåde
- Udblød risene i koldt vand i 5 minutter, og sigt derefter vandet fra. Bland risene med italiensk salsiccia pølse uden skind, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, hvidløgspure og lidt vand, indtil det er en løs fars.
- Toppen af peberfrugterne skæres fra og gemmes. Skyl peberfrugter og befri for kerner. Fyld peberfrugterne helt tæt med farsen og sæt toppen på igen. Placer de fyldte peberfrugter i et ildfast fad og hæld OSCAR® Paprika Sauce over.
- Braiser peberfrugterne under låg ved 180 grader i halvanden time, indtil risene er møre.
Tip: Retten kan laves med hakkede svampe, og lidt OSCAR® Svampefond koncentrat for et velsmagende vegetarisk alternativ.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Saucer - klar til brug
Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.