Peberfrugter töltött

Peberfrugter töltött


Lad dig inspirere af den ungarske klassiker med et twist. Peberfrugter Toltott er en lækker, saftig ret, der kombinerer fyldige smagsnuancer fra italiensk salsiccia pølse og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta med den sødlige og cremede OSCAR® Paprika Sauce. Denne ret er perfekt til en varm hovedret, der tager dig med på en kulinarisk rejse til Ungarns køkken.

Ingredienser

10 personer

  • 800 g ris
  • 250 g vand
  • 800 g italiensk salsiccia pølse
  • 60 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta 
  • 40 g hvidløgspure
  • 5 stk peberfrugt
  • 600 g OSCAR® Paprika Sauce

Fremgangsmåde

  1. Udblød risene i koldt vand i 5 minutter, og sigt derefter vandet fra. Bland risene med italiensk salsiccia pølse uden skind, OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, hvidløgspure og lidt vand, indtil det er en løs fars.
  2. Toppen af peberfrugterne skæres fra og gemmes. Skyl peberfrugter og befri for kerner. Fyld peberfrugterne helt tæt med farsen og sæt toppen på igen. Placer de fyldte peberfrugter i et ildfast fad og hæld OSCAR® Paprika Sauce over.
  3. Braiser peberfrugterne under låg ved 180 grader i halvanden time, indtil risene er møre.

Tip: Retten kan laves med hakkede svampe, og lidt OSCAR® Svampefond koncentrat for et velsmagende vegetarisk alternativ.

Inspiration

OSCAR® Saucer - klar til brug

Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.