
Rødvinssauce
Ingredienser
10 personer
- 50 g knoldselleri
- 25 g gulerødder
- ½ stk løg
- 10 g purløg
- 25 g pastinak
- 1 spsk rapsolie
- 40 g tomatpure
- 25 g rørsukker
- 1/4 tsk timian, tørret
- 1/4 fed hvidløg
- 7 dl vand
- 1 dl OSCAR® Oksefond koncentrat
- ½ dl OSCAR® Demi Glace koncentrat
- 5 dl OSCAR® Signature Demi Glace
- 45 g OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
- kulør
- OSCAR® Jævner modificeret stivelse
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Skræl og skær rodfrugterne og de pillede løg i små tern og sauter dem i olien. Tilsæt tomatpure, sukker, urter og hvidløg.
- Tilsæt vand, koncentrater, OSCAR® Signature Demi Glace og OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion.
- Saucen koges op. Jævnes med OSCAR® Jævner modificeret stivelse og smages til med salt og peber.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mere
Inspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.