Rødvinssauce

Rødvinssauce


Kraftig rødvinssauce på oksefond tilsmagt med rodfrugter, krydderurter og OSCAR® Fond koncentrater. Perfekt til den klassiske nytårsmenu. 1-1,2 liter sauce.

Ingredienser

10 personer

  • 50 g knoldselleri
  • 25 g gulerødder
  • ½ stk løg
  • 10 g purløg
  • 25 g pastinak
  • 1 spsk rapsolie
  • 40 g tomatpure
  • 25 g rørsukker
  • 1/4 tsk timian, tørret
  • 1/4 fed hvidløg
  • 7 dl vand
  • 1 dl OSCAR® Oksefond koncentrat
  • ½ dl OSCAR® Demi Glace koncentrat
  • 5 dl OSCAR® Signature Demi Glace
  • 45 g OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion
  • kulør
  • OSCAR® Jævner modificeret stivelse
  • salt og peber 

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær rodfrugterne og de pillede løg i små tern og sauter dem i olien. Tilsæt tomatpure, sukker, urter og hvidløg.
  2. Tilsæt vand, koncentrater, OSCAR® Signature Demi Glace og OSCAR® Premium Rødvin & Portvin Reduktion.
  3. Saucen koges op. Jævnes med OSCAR® Jævner modificeret stivelse og smages til med salt og peber. 

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.