Røget chili sin carne

Røget chili sin carne


Ingredienser

10 personer

  • 2 fed hvidløg
  • 2 stk løg, i skiver
  • 3 stk grønne peberfrugter, i skiver
  • 6 stk tomater, friske
  • 350 g plantefars
  • 2 spsk spidskommen
  • 2 stk kanelstænger
  • 2 tsk koriander, tørret
  • 1 tsk chiliflager, tørret
  • 2 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
  • 1 ds (400 g) flåede eller hakkede tomater
  • 1 ds (400 g) kidneybønner, drænet og skyllet
  • 1 ds (400 g) sorte bønner, drænet
  • 1 dl OSCAR® Røget Smag krydderi
  • 40 g mørk chokolade 

Fremgangsmåde

  1. Grøntsager og plantefars sauteres i en stor gryde. Tilsæt derefter krydderier og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta.
  2. Tilsæt de flåede tomater og drænede bønner, og lad det simre i minimum 15 min.
  3. Lige inden servering smages til med OSCAR® Røget Smag krydderi og mørk chokolade.