Røget chili sin carne
Ingredienser
10 personer
- 2 fed hvidløg
- 2 stk løg, i skiver
- 3 stk grønne peberfrugter, i skiver
- 6 stk tomater, friske
- 350 g plantefars
- 2 spsk spidskommen
- 2 stk kanelstænger
- 2 tsk koriander, tørret
- 1 tsk chiliflager, tørret
- 2 spsk OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- 1 ds (400 g) flåede eller hakkede tomater
- 1 ds (400 g) kidneybønner, drænet og skyllet
- 1 ds (400 g) sorte bønner, drænet
- 1 dl OSCAR® Røget Smag krydderi
- 40 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Grøntsager og plantefars sauteres i en stor gryde. Tilsæt derefter krydderier og OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta.
- Tilsæt de flåede tomater og drænede bønner, og lad det simre i minimum 15 min.
- Lige inden servering smages til med OSCAR® Røget Smag krydderi og mørk chokolade.