Røget friskost

Røget friskost


Serveringsforslag: Røget friskost med forårsgrønt, stenbidderrogn, ramsløgsolie og ristet brød.

Ingredienser

10 personer

  • 500 g mascarpone
  • 200 g piskefløde 
  • 5 g salt 
  • 20 g OSCAR® Røget Smag krydderi
  • citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Bland mascarpone, fløde, salt og OSCAR® Røget Smag krydderi i en røreskål, og pisk det luftigt.
  2. Smag osten til med citronsaft.

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.