"Røget" friskost og mandler

"Røget" friskost og mandler


Serveringsforslag: Server med høbagte nye kartofler, løvstikkeolie og radisecrudite.

Ingredienser

10 personer

Røget friskost:

  • 2 l ymer
  • 2 l creme fraiche 38 %
  • 5 dl mørk øl
  • OSCAR® Røget Smag krydderi

Mandler med smag af røg:

  • 500 g mandler
  • ½ dl vand
  • ½ dl OSCAR® Røget Smag krydderi

Fremgangsmåde

Røget friskost:

  1. Ymer, creme fraiche og øl varmes op til 45°C og sigtes derefter igennem et klæde natten over, til der kun er en fast masse tilbage i klædet.
  2. Smag herefter til med OSCAR® Røget Smag krydderi og fyld på sprøjteposer.

Mandler med smag af røg:

  1. Mandlerne vendes med vand og OSCAR® Røget Smag krydderi og bages ved 140°C i ovnen i 60 min.
  2. Hvert 20. minut vendes mandlerne.

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.