Romesco sauce
Ingredienser
10 personer
- 1 l OSCAR® Paprika Sauce
- 350 g ristede mandler
- 350 g brødcroutoner
- 1 tsk Piment d' espelette
- 45 g sherryvineddike
- 350 g olivenolie
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog OSCAR® Paprika Sauce op under omrøring og køl den af et par minutter. Tilsæt herefter ristede mandler, brødcroutoner, piment d'espelette, sherryvineddike og olivenolie.
- Blitz ingredienserne sammen i en blender, ønskes det at saucen er meget glat, så blendes den længere.
- Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en anelse vand, hvis den er for tyk.
Tip: Romescoen smager endnu bedre, hvis den står natten over, og smagene samler sig.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Saucer - klar til brug
Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.
Inspiration
Vegansk og vegetarisk
Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.