Romesco sauce

Romesco sauce


OSCAR® Paprika Sauce, sammen med ristede mandler, brødcroutoner, piment d'espelette og sherryvineddike er basen i denne alsidige sauce, der er ideel som dip, tilbehør til grillmad, i en sandwich eller på tapasbordet.

Ingredienser

10 personer

  • 1 l OSCAR® Paprika Sauce 
  • 350 g ristede mandler 
  • 350 g brødcroutoner
  • 1 tsk Piment d' espelette 
  • 45 g sherryvineddike
  • 350 g olivenolie 
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog OSCAR® Paprika Sauce op under omrøring og køl den af et par minutter. Tilsæt herefter ristede mandler, brødcroutoner, piment d'espelette, sherryvineddike og olivenolie.
  2. Blitz ingredienserne sammen i en blender, ønskes det at saucen er meget glat, så blendes den længere.
  3. Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en anelse vand, hvis den er for tyk.

Tip: Romescoen smager endnu bedre, hvis den står natten over, og smagene samler sig.

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Saucer - klar til brug

Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.