Saltet citron aioli

Saltet citron aioli


Server aiolien med friskbagt brød, fisk eller som dip til grøntsager.

Ingredienser

10 personer

  • 150 g æg, hele
  • 1 fed hvidløg, revet
  • 10 g dijonsennep
  • 10 g sukker 
  • 50 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • 250 g olivenolie
  • 250 g vindruekerneolie

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser undtagen olie i en blender, og tilsæt olien i en lind stråle ved middelhastighed.
  2. Smag aiolien til med mere OSCAR® Premium Citron Pasta, hvis den skal være kraftigere.

Tip: OSCAR® Premium pastaer hjælper som emulgatorer i emulsioner. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.

Inspiration

Nytår med OSCAR®

Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.