Saltet citron aioli
Ingredienser
10 personer
- 150 g æg, hele
- 1 fed hvidløg, revet
- 10 g dijonsennep
- 10 g sukker
- 50 g OSCAR® Premium Citron Pasta
- 250 g olivenolie
- 250 g vindruekerneolie
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienser undtagen olie i en blender, og tilsæt olien i en lind stråle ved middelhastighed.
- Smag aiolien til med mere OSCAR® Premium Citron Pasta, hvis den skal være kraftigere.
Tip: OSCAR® Premium pastaer hjælper som emulgatorer i emulsioner.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
Inspiration
Nytår med OSCAR®
Hent inspiration på snacks, velsmagende saucer og supper, du kan servere på nytårsmenuen for dine gæster.