Sauce africaine
Ingredienser
10 personer
- 100 g friske modne tomater i tern
- olie
- 500 g OSCAR® Sauce Espagnole
- Tabasco sauce
- salt og peber
- 50 g rød peberfrugt, i tern
- 50 g grøn peberfrugt, i tern
- 15 g frisk jalapeno, fintsnittet
- 20 g skalotteløg, fintsnittet
- 40 g forårsløg, snittede
- 50 g cherry tomater, halve
- urter, snittede
Fremgangsmåde
- I en varme gryde tilsættes lidt olie og heri ristes de friske og modne tomater til de får lidt farve.
- Tilsæt OSCAR® Sauce Espagnole og lad det koge sammen med tomaterne under omrøring.
- Smag basen godt til med dråber af tabasco, salt og friskkværnet peber.
- Tilsæt alle de fintsnittede grøntsager og urter i den varme base, kog i 1 minut og server.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Saucer - klar til brug
Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.