Sauce africaine

Sauce africaine


Sauce Africaine er en alsidig sauce, der kan serveres til fisk, fjerkræ eller grillet kød. Den kombinerer OSCAR® Sauce Espagnole med friske grøntsager og urter for at skabe en farverig og velsmagende sauce. Du kan tilpasse styrken og smagen ved at tilsætte chili eller ekstra jalapeno.

Ingredienser

10 personer

  • 100 g friske modne tomater i tern 
  • olie
  • 500 g OSCAR® Sauce Espagnole 
  • Tabasco sauce
  • salt og peber
  • 50 g rød peberfrugt, i tern 
  • 50 g grøn peberfrugt, i tern 
  • 15 g frisk jalapeno, fintsnittet 
  • 20 g skalotteløg, fintsnittet 
  • 40 g forårsløg, snittede
  • 50 g cherry tomater, halve 
  • urter, snittede

Fremgangsmåde

  1. I en varme gryde tilsættes lidt olie og heri ristes de friske og modne tomater til de får lidt farve.
  2. Tilsæt OSCAR® Sauce Espagnole og lad det koge sammen med tomaterne under omrøring.
  3. Smag basen godt til med dråber af tabasco, salt og friskkværnet peber.
  4. Tilsæt alle de fintsnittede grøntsager og urter i den varme base, kog i 1 minut og server.

Inspiration

OSCAR® Saucer - klar til brug

Vores OSCAR® saucer er udviklet til at give dig en autentisk smagsoplevelse og nem anvendelse i køkkenet. Saucerne er lavet af friske råvarer, kogt som du ville gøre det selv, og kan bruges direkte fra kartonen efter opvarmning.