Sauce Escabeche (vegansk)

Sauce Escabeche (vegansk)


Serveringsforslag: Linse cassoulet vendt med sauce escabeche.

Ingredienser

10 personer

  • 1 stk fennikel
  • 2 stilke blegselleri
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 l OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
  • 30 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
  • 1 stk citron, saften heraf
  • salt og peber
  • 2 stk tomat uden skind
  • frisk hakket persille 

Fremgangsmåde

  1. Skær fennikel, blegselleri og peberfrugt i brunoise og sauter af i olivenolie.
  2. Tilsæt OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og giv saucen et opkog.
  3. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
  4. Tilsæt lige inden servering tomatconcasse og finthakket persille. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.