Sauce Escabeche (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 1 stk fennikel
- 2 stilke blegselleri
- 1 stk rød peberfrugt
- 2 spsk olivenolie
- 1 l OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace
- 30 g OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion
- 1 stk citron, saften heraf
- salt og peber
- 2 stk tomat uden skind
- frisk hakket persille
Fremgangsmåde
- Skær fennikel, blegselleri og peberfrugt i brunoise og sauter af i olivenolie.
- Tilsæt OSCAR® Signature Grønsags Demi Glace og OSCAR® Premium Hvidvin Reduktion og giv saucen et opkog.
- Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
- Tilsæt lige inden servering tomatconcasse og finthakket persille.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.
Inspiration
Vegansk og vegetarisk
Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.