Sifon på brunet smør og...

Sifon på brunet smør og musling


Serveringsforslag: Server til stegte kammuslinger med pancetta og bitre salater.

Ingredienser

10 personer

  • 100 g usaltet smør
  • 1 dl vand
  • 15 ml OSCAR® Muslingefond koncentrat
  • 2 spsk creme fraiche 38 %
  • 2 stk æggeblommer
  • 2 stk gaspatroner 

Fremgangsmåde

  1. Brun smørret i en gryde, sigt og kog det kort op sammen med vand og OSCAR® Muslingefond koncentrat, og træk til side.
  2. Blend creme fraiche og æggeblomme sammen, blend derefter smør og fond i, i en tynd stråle, og lad det hele samle sig.
  3. Hæld på sifonflaske og giv den 2 gaspatroner. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.