Spansk tortilla med peberfrugt og iberico skinke
Ingredienser
10 personer
- 30 skiver Iberico skinke
- 15 stk æg
- 2 stk løg
- 800 g forkogte kartofler
- 200 g grillet rød peberfrugt (alternativt 2 hele peberfrugter)
- 100 g sorte oliven, uden sten
- 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- olivenolie
- salt
Fremgangsmåde
- Hak løg, skær kartofler og oliven i skiver og grillet peber i strimler. Sautér det hele gyldenbrunt i olivenolie.
- Hæld massen i velsmurte små koketter eller i en tykbundet jernpande.
- Pisk æg sammen med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, krydr med salt og hæld over kartoffelblandingen.
- Bag tortillaen i ovnen ved 200°C i 15-20 min.
- Afkøl, skær ud og server med iberico skinke.