Spansk tortilla med...

Spansk tortilla med peberfrugt og iberico skinke


Kan både serveres kold og varm. Server f.eks. sammen med tomatsalat.

Ingredienser

10 personer

  • 30 skiver Iberico skinke
  • 15 stk æg
  • 2 stk løg
  • 800 g forkogte kartofler
  • 200 g grillet rød peberfrugt (alternativt 2 hele peberfrugter)
  • 100 g sorte oliven, uden sten
  • 50 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
  • olivenolie
  • salt 

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, skær kartofler og oliven i skiver og grillet peber i strimler. Sautér det hele gyldenbrunt i olivenolie.
  2. Hæld massen i velsmurte små koketter eller i en tykbundet jernpande.
  3. Pisk æg sammen med OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta, krydr med salt og hæld over kartoffelblandingen.
  4. Bag tortillaen i ovnen ved 200°C i 15-20 min.
  5. Afkøl, skær ud og server med iberico skinke. 

Relaterede produkter