Sursød glaseret revelsben
Ingredienser
10 personer
- 1,5 kg revelsben
- 4 stk madæbler
- 50 g sød chilisauce
- 50 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
- 30 g peberrod
- vand
Fremgangsmåde
- Skræl og skær æbler ud i mindre tern, kog møre med chilisauce og OSCAR® Stegt Smag krydderi. Spæd løbende op med vand, til æblerne er møre.
- Mos æblerne og vende herefter revet peberrod heri.
- Mariner revelsbenene med mosen i min. 6 timer.
- Bag herefter revelsben ved 85°C i 12 timer.
Tip: Lav kolde dressinger med OSCAR® Fond koncentrater. Prøv f.eks. at smag din vinaigrette til med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat, eller smag din frisk ost til med OSCAR® Røget Smag krydderi.
Forslag til tilbehør: Blancheret grønskålssalat med æble, tranebær, granatæble, ristede hasselnødder og frisk ost.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
Jul med OSCAR®
Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.