Sursød glaseret revelsben

Sursød glaseret revelsben


Svensk juleklassiker der er at finde på julebordet, dog kan denne ret snildt nydes hele året rundt. Revelsben marineret med chilisauce, æble og OSCAR® Stegt Smag krydderi, giver en dejlig sød, intens og spicy marinering, som går godt specielt til gris. Du kan alternativ også sous vide de marineret revelsben, og grille dem hårdt af på grillen lige inden servering.

Ingredienser

10 personer

  • 1,5 kg revelsben
  • 4 stk madæbler
  • 50 g sød chilisauce
  • 50 ml OSCAR® Stegt Smag krydderi
  • 30 g peberrod
  • vand 

Fremgangsmåde

  1. Skræl og skær æbler ud i mindre tern, kog møre med chilisauce og OSCAR® Stegt Smag krydderi. Spæd løbende op med vand, til æblerne er møre.
  2. Mos æblerne og vende herefter revet peberrod heri.
  3. Mariner revelsbenene med mosen i min. 6 timer.
  4. Bag herefter revelsben ved 85°C i 12 timer.

Tip: Lav kolde dressinger med OSCAR® Fond koncentrater. Prøv f.eks. at smag din vinaigrette til med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat, eller smag din frisk ost til med OSCAR® Røget Smag krydderi.

Forslag til tilbehør: Blancheret grønskålssalat med æble, tranebær, granatæble, ristede hasselnødder og frisk ost. 

Relaterede produkter

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Jul med OSCAR®

Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.