Svampefumet (vegansk)

Svampefumet (vegansk)


Anvendelse: Som consomme eller suppe, god til efterårsretter hvor du har dybde og intensitet i retten. Serveringsforslag: Stegte morkler, syltede bøgehatte, bagte og brændte løg, ristede piemonte hasselnødder, timianolie, gæremulsion og gul-grøn salvieskud.

Ingredienser

10 personer

  • 3 l OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk
  • 1 kg champignon
  • 4 stk skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 5 dl æblemost
  • sherryeddike
  • laurbær 

Fremgangsmåde

  1. Brun svampe, hvidløg og skalotteløg af.
  2. OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk hældes ved løg og svampe og sættes i ovnen, i en gastrobakke med låg/film på, natten over ved 80 °C.
  3. Passer saucen og juster til med sherryeddike, jævn evt. efter ønske.
  4. Smag til med salt og peber og skil evt. saucen med timianolie. 

Inspiration

OSCAR® Signature

Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.

Inspiration

Vegansk og vegetarisk

Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.