Svampefumet (vegansk)
Ingredienser
10 personer
- 3 l OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk
- 1 kg champignon
- 4 stk skalotteløg
- 4 fed hvidløg
- 5 dl æblemost
- sherryeddike
- laurbær
Fremgangsmåde
- Brun svampe, hvidløg og skalotteløg af.
- OSCAR® Signature Grønsagsbouillon Økologisk hældes ved løg og svampe og sættes i ovnen, i en gastrobakke med låg/film på, natten over ved 80 °C.
- Passer saucen og juster til med sherryeddike, jævn evt. efter ønske.
- Smag til med salt og peber og skil evt. saucen med timianolie.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Signature
Med respekt for dit køkken, og det autentiske håndværk: OSCAR® Signature fond & bouillon er kogt efter klassiske opskrifter fra grundkøkkenet. Ben, grøntsager, krydderier og vand – og tilsat masser af tid.
Inspiration
Vegansk og vegetarisk
Hos OSCAR® er vi kompromisløse, når det gælder den gode smag - dette gælderselvfølgelig også når retterne skal være plantebaserede.